• Finger joint cutter for building-160×60-4T

    Pemotong sendi driji kanggo bangunan-160 × 60-4T

    4 Untu ing tungsten karbida, bahan awak 65Mn, HRC40-42;
    Cocog kanggo diproses: kayu bosok, kotoran, kuku lan nglereni kinerja sing apik

  • TCT single rip saw blade for Solid Wood Cutting circular saw blade

    Pisau gergaji rip tunggal tadhi kanggo pisau gergaji Kayu Solid

    Points Motong rip Single Saw Blade kanggo kayu solid utawa trading sadurunge dipasang. Tingkat kualitas super finish dadi kayu alus lan kayu keras. Sing duwe bentuk untu khusus, bisa digawe meh bebas tandha pisau, cocog kanggo trimmer Edge, mesin gergaji tunggal, mesin moulder lan gergaji meja, lan sanding sabanjure. Bahan lan teknologi maju ndhukung umur sing luwih dawa.

  • Circular Single scoring Saw Blade for coated board

    Saw Blade Skor Tunggal kanggo papan dilapisi

    Pisau gergaji digunakake kanggo potongan siji lan tumpukan panel polos lan veneer (kayata chipboard, MDF lan HDF). Profil waos sing dioptimalake bisa nambah kualitas nglereni, stabilitas kuwat, sirah pemotong luwih tahan aus lan nglereni luwih stabil.

  • TCT Panel Sizing Circular Saw Blades For laminated board

    Bilah Gergaji Panel Sizing Bunder Kanggo papan laminasi

    Pisau gergaji digunakake kanggo potongan siji lan tumpukan panel polos lan veneer (kayata chipboard, MDF lan HDF). Profil waos sing dioptimalake bisa nambah kualitas nglereni, stabilitas kuwat, sirah pemotong luwih tahan aus lan nglereni luwih stabil.

  • PCD lamello cutter for wood

    Pemotong lamello PCD kanggo kayu

    Pemotong iki bisa disedhiyakake supaya bisa dipasang ing mesin genggeman cilik Lamello lan uga bisa dipasang ing arbor kanggo digunakake ing mesin CNC. Dianjurake kanggo sudhut grooving lan sendhi bujur ing kayu atos, MDF dilapisi lan laminasi kanthi jangkar sistem P.

  • PCD Table Saw Blades

    Blades Saw Tabel PCD

    Blades PCD Saw digawe saka bahan PCD lan pelat baja, kanthi nglereni laser, nyandhet, mecah lan proses produksi liyane. Iki digunakake kanggo nglereni nutupi lantai laminasi, papan takdir medium, papan sirkuit listrik, papan tahan api, kayu lapis lan bahan liyane.

    Mesin: Gergaji meja, gergaji balok lsp.