• PCD lamello cutter for wood

  PCD ламело секач за дрво

  Овој секач може да се испорача за да се вклопи во малата рачна машина на Ламело и исто така може да се монтира на арбор што ќе се користи на машина за ЦПУ. Се препорачува за агли и надолжни споеви на закопчување на тврди дрва, фурниран и ламиниран МДФ со прицврстување на системот P.

 • PCD Table Saw Blades

  Сечила за пила на маса за ПЦД

  Сечилата за пила PCD се изработени од PCD материјал и челична плоча, преку ласерско сечење, лемење, брусење и други процеси на производство. Тие се користат за сечење ламинатна подна обвивка, плоча со средна судбина, плоча за електрично коло, огноотпорна плоча, иверица и други материјали.

  Машини: Пила за маса, пила за греда итн.