produktet kryesore

Porosia juaj urgjente do të garantohet plotësisht me stok të mjaftueshëm tani.

Aplikacion

Proces i qëndrueshëm i zhvillimit dhe prodhimit brenda Kinës.

pse njerëzit gjithmonë na zgjedhin?

 • The Ultimate guide of types of circular saw blades and selection method

  Udhëzuesi i fundit i llojeve të qarkoreve ...

  Tehu rrethor është një term i përgjithshëm për thikat rrethore që përdoren për të prerë materiale të ndryshme. Shumë njerëz kanë një kuptim të kufizuar të sharrës rrethore ...

 • First Team building activity in 2021

  Aktiviteti i parë i ndërtimit të ekipit në 2021

  Të Shtunën e kaluar, morëm pjesë në një aktivitet një-ditor të ndërtimit të grupit të kompanisë. Edhe pse ishte vetëm një ditë e shkurtër, ajo më bëri shumë dobi. Në fillim të aktiviteteve të ndërtimit të Lidhjes, ...

 • Top 10 tools used on woodworking automatical boring machines

  10 mjetet kryesore të përdorura në automatizmat e përpunimit të drurit ...

  Megjithëse ka shumë mjete dore që ne po përdorim për të kërkuar punë, asnjë punë nuk do të jetë në gjendje të zgjidhet pa përdorur në makinën më të vogël të përpunimit të drurit. Ka shumë punë në dru të përpunimit të drurit ...

 • What is the difference between CNC carbide drill bits and hand-use drills in the woodworking industry?

  Cili është ndryshimi midis karabit CNC ...

  Hyrje: Mjetet na kanë mundësuar të kryejmë detyra që mund të jenë të vështira ose të pamundura të kryhen ndryshe. Stërvitja është një shembull i përsosur i kësaj. Pa një shpim ...

 • 3 main advantages of carbide drills compared with High Speed Steel drill?

  3 avantazhet kryesore të stërvitjeve të karabit ...

   Për shkak të zhvillimit të shpejtë të veglave të makinës CNC, aplikimi i stërvitjeve të karabit tungsten dhe stërvitjeve të çelikut me shpejtësi të lartë gjithashtu ka marrë vëmendje të gjerë, dhe aplikimi i stërvitjeve të karabit ...

Përvoja jonë e panumërt

Proces i qëndrueshëm i zhvillimit dhe prodhimit brenda Kinës.

Vlerësimet e Klientëve

Herën e parë për t'u lidhur me ne, Dëgjoni se çfarë thonë klientët tanë për ne.

Zambak Blerësi i Sh.B.A.
Më pëlqen kjo kompani për një kohë të gjatë, çdo herë që ata mund të dërgojnë tek unë me kohë, dhe ekipi i tyre QC është shumë i rreptë, gjë që siguron një siguri të shkëlqyeshme të cilësisë për mua
Edsion Afrika e Jugut Blerësi
Produktet e kësaj kompanie janë mjaft konkurruese, ato mund të më dërgojnë në kohë çdo herë, dhe ekipi i tyre i QC është shumë i rreptë, gjë që siguron një siguri të shkëlqyeshme të cilësisë për mua.
Tom Blerësi në MB
Kjo kompani ka bashkëpunuar me mua për 5 vjet, furnizimi është shumë në kohë, shpejtësia e dorëzimit është shumë e shpejtë, dhe çmimi im është më konkurrues në treg.