• PCD lamello cutter for wood

  Prerës lamello PCD për dru

  Ky prerës mund të furnizohet për t'u futur në makinën e vogël dore të Lamello-s dhe gjithashtu mund të montohet në një arbor për t'u përdorur në një makinë CNC.Rekomandohet për prerjen e nyjeve të këndit dhe gjatësore në drurë të fortë, MDF të rimeso dhe të laminuar me ankorimin e sistemit P.

 • PCD Table Saw Blades

  Tehët e sharrës tavoline PCD

  Tehët e sharrës PCD janë bërë nga materiali PCD dhe pllakë çeliku, përmes prerjes me lazer, ngjitjes, bluarjes dhe proceseve të tjera të prodhimit.Ato përdoren për prerjen e mbulesës së laminuar të dyshemesë, pllakës së fatit të mesëm, bordit të qarkut elektrik, dërrasës kundër zjarrit, kompensatës dhe materialeve të tjera.

  Makinat: Sharrë tavoline, sharrë trarë etj.