produk utama

Pesenan Darurat anjeun bakal Dijamin Pinuh ku Saham Cukup Ayeuna.

Aplikasi

Prosés konsistén pangwangunan sareng pabrik di jero Cina.

naha jalma sok milih urang?

  • The Ultimate guide of types of circular saw blades and selection method

    Pitunjuk Ultimate jenis sirkular s ...

    Agul ragaji sirkular mangrupikeun istilah umum pikeun péso bunder anu digunakeun pikeun motong sababaraha bahan. Seueur jalma ngagaduhan pamahaman anu terbatas ngeunaan ragaji sirkular ...

  • First Team building activity in 2021

    Kegiatan ngawangun Tim Mimiti di 2021

    Saptu kamari, urang ngiringan ngiringan kagiatan ngawangun kelompok sadinten perusahaan. Sanaos mung sadinten pondok, éta nguntungkeun pisan. Dina awal kagiatan ngawangun Liga, éta ...

  • Top 10 tools used on woodworking automatical boring machines

    10 alat top anu dianggo pikeun automati ...

    Sanaos seueur alat-alat panangan anu parantos dianggo, naha padamelan tiasa dianggo tanpa nganggo аt pikeun damel kai. Aya аrе vаriоuѕ tуреѕ tina Woodworking ...

  • What is the difference between CNC carbide drill bits and hand-use drills in the woodworking industry?

    Naon bedana CNC carbid ...

    Bubuka: Pakakas parantos ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun padamelan anu sesah atanapi teu mungkin pikeun dilakukeun sanés. Bor mangrupikeun conto anu sampurna pikeun ieu. Tanpa pangeboran ...

  • 3 main advantages of carbide drills compared with High Speed Steel drill?

    3 kaunggulan utama karbida bor kompa ...

     Kusabab pamekaran gancang alat-alat mesin CNC, panerapan latihan bor karbida tungsten sareng pangeboran baja kecepatan tinggi ogé nampi perhatian anu éksténsif, sareng aplikasi karbida ...

Pangalaman urang asup

Prosés konsistén pangwangunan sareng pabrik di jero Cina.

Ulasan Pelanggan

Pertama kali nyambung sareng kami, Ngadangukeun naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami.

Lily USA Mésér
Abdi resep perusahaan ieu kanggo waktos anu lami, unggal waktos aranjeunna tiasa ngirim ka kuring dina waktosna, sareng tim QC na ketat pisan, anu méré jaminan kualitas anu hadé pikeun kuring
Edsion Pembeli Afrika Kidul
Produk perusahaan ieu cukup kalapa, aranjeunna tiasa ngirim ka kuring dina waktosna unggal waktos, sareng tim QC na ketat pisan, anu masihan jaminan kualitas anu hadé pikeun kuring.
Tom UK Mésér
Perusahaan ieu parantos damel damel sareng kuring salami 5 taun, pasokanna tepat waktuna, laju pangiriman gancang pisan, sareng harga kuring langkung kalapa di pasar.