4 suling bor dowel industri pikeun ngaliwatan pangeboran liang

Katerangan pondok:

• bor dowel industri baku ieu dijieunna tina ultra rupa tungsten carbide aslina.
• Awak baja kakuatan tinggi geus ngalaman perlakuan pétrokimia pikeun nyegah deformasi
• Bagian spiral boga PTFE
•Sudut ganda.
•2 edges motong taneuh tepat (Z2).
• 4 alur spiral.


Rincian produk

Kualitas

Bor Tipe Bagan Pikeun Aplikasi

Tag produk

• bor dowel industri baku ieu dijieunna tina ultra rupa tungsten carbide aslina.
• Awak baja kakuatan tinggi geus ngalaman perlakuan pétrokimia pikeun nyegah deformasi
• Bagian spiral boga PTFE
•Sudut ganda.
•2 edges motong taneuh tepat (Z2).
• 4 alur spiral.

1: Pangiriman gancang-waktos pangiriman sakitar 15-25 dinten
2: kuantitas stock kami pikeun drills dowel téh ngeunaan 50.000pcs

kode alat leungeun katuhu

kode alat leungeun kénca

D(MM)

b(MM)

d(MM)

L (MM)

H4V070040R

H4V070040L

4

20

10

70

H4V070045R

H4V070045L

4.5

20

10

70

H4V070050R

H4V070050L

5

20

10

70

H4V070051R

H4V070051L

5.1

20

10

70

H4V070052R

H4V070052L

5.2

20

10

70

H4V070055R

H4V070055L

5.5

20

10

70

H4V070060R

H4V070060L

6

20

10

70

H4V070065R

H4V070065L

6.5

20

10

70

H4V070067R

H4V070067L

6.7

20

10

70

H4V070070R

H4V070070L

7

20

10

70

H4V070080R

H4V070080L

8

20

10

70

H4V070082R

H4V070082L

8.2

20

10

70

H4V070090R

H4V070090L

9

20

10

70

H4V070100R

H4V070100L

10

20

10

70

H4V070110R

H4V070110L

11

20

10

70

H4V070120R

H4V070120L

12

20

10

70

H4V070130R

H4V070130L

13

20

10

70

H4V070140R

H4V070140L

14

20

10

70

H4V070150R

H4V070150L

15

20

10

70

H4V057040R

H4V057040L

4

20

10

57.5

H4V057045R

H4V057045L

4.5

20

10

57.5

H4V057050R

H4V057050L

5

20

10

57.5

H4V057051R

H4V057051L

5.1

20

10

57.5

H4V057052R

H4V057052L

5.2

20

10

57.5

H4V057055R

H4V057055L

5.5

20

10

57.5

H4V057060R

H4V057060L

6

20

10

57.5

H4V057065R

H4V057065L

6.5

20

10

57.5

H4V057067R

H4V057067L

6.7

20

10

57.5

H4V057070R

H4V057070L

7

20

10

57.5

H4V057080R

H4V057080L

8

20

10

57.5

H4V057082R

H4V057082L

8.2

20

10

57.5

H4V057090R

H4V057090L

9

20

10

57.5

H4V057100R

H4V057100L

10

20

10

57.5

H4V057110R

H4V057110L

11

20

10

57.5

H4V057120R

H4V057120L

12

20

10

57.5

H4V057130R

H4V057130L

13

20

10

57.5

H4V057140R

H4V057140L

14

20

10

57.5

H4V057150R

H4V057150L

15

20

10

57.5

 

LAIN JUMLAH panjangna jeung ukuran shank aya

Jero pangeboran maksimum pikeun panjang 57mm drills nyaeta 20mm, pikeun 70mm drills, Max pangeboran jerona 33mm.
The drills dowel luhur pikeun ngaliwatan liang bisa dipaké pikeun boring mesin pangeboran tina kai padet, MDF kai basis Panel, composites kai, plastik jeung bahan laminated.
2 Tips pikeun ngajawab masalah anu liang leutik tur outlet badag dina prosés pangeboran.
Solusi-runout badag tina bor bit sorangan (sumbu béda) bakal ngabalukarkeun liang leutik tur outlet badag nalika pangeboran, éta ogé bakal ngabalukarkeun burst liang.Leyuran nyaéta pikeun ngalakukeun pakasaban hade inspeksi tina bor jeung mastikeun ngadalikeun teunggeulan.Sajaba ti éta, lamun spindle jeung gandeng gancang-robah henteu dina sumbu sarua nalika ngagunakeun alat mesin, liang bakal leutik tur outlet bakal badag nalika pangeboran.Solusina nyaéta ngaganti gandeng gancang sareng spindle.
Diménsi diasupkeun teu didaptarkeun?
Mangga wartosan kami pikeun konsultasi aplikasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • ensure-the-qualitystep3-step4final-step

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami