• Carbide Turnover knives for woodworking cutter head 40×12, 30X12, 50X12

    Péso Otomatis Carbide pikeun sirah pamotong kai 40 × 12, 30X12, 50X12

    • Bahan baku tina péso omzet karbida nyaéta tungsten karbida asli sareng sisikian ultra-halus.
    • Éta tiasa nyayogikeun lemes sareng halus unggal waktos
    • Gampang sareng gancang pikeun robih dina sirah pamotong kai
    • Seueur penggilingan kalayan ujung motong anu seukeut sareng bersinar.
    • 4 ujung motong taneuh anu tepat
    • Éta mangrupikeun solusi anu hemat biaya dibandingkeun ngagentos bit router anu brazed