• Carbide Turnover knives for woodworking cutter head 40×12, 30X12, 50X12

    Pisau omzet Carbide pikeun sirah pemotong kayu 40 × 12, 30X12, 50X12

    • The bahan baku tina péso elehan carbide téh tungsten carbide aslina kalawan sisikian ultra-rupa.
    • Bisa nyadiakeun motong lemes jeung rupa unggal waktu
    • Gampang tur gancang robah dina sirah cutter woodworking
    • sakabeh grinding kalawan seukeut tur bersinar edges motong.
    • 4 edges motong taneuh tepat
    • Ieu mangrupakeun solusi ongkos-éféktif dibandingkeun ngaganti brazed bit router