• Finger joint cutter for building-160×60-4T

    Finger joint cutter pikeun wangunan-160 × 60-4T

    4 Huntu di tungsten carbide, bahan awakna 65Mn, HRC40-42;
    Cocog jeung ngolah: kai ruksak, pangotor, paku jeung motong kinerja alus lianna

  • TCT single rip saw blade for Solid Wood Cutting circular saw blade

    TCT tunggal rip ragaji sabeulah pikeun padet Kai motong sabeulah ragaji sirkular

    TCT Tunggal rip motong Saw Blade nyaéta pikeun kai padet atawa motong ujung saméméh assembling.Tingkat kualitas super finish kana kai lemes sareng kai teuas.Nu boga bentuk huntu husus nyandak ampir péso tanda bébas cut finish, cocog pikeun Tepi trimmer, single rip-cut mesin ragaji, moulder na tabel ragaji jsb Sanding salajengna atawa planing bisa ngurangan.Bahan sareng téknologi canggih ngadukung umur motong anu langkung panjang.

  • Circular Single scoring Saw Blade for coated board

    Circular Single nyetak Saw Blade pikeun dewan coated

    Agul ragaji dipaké pikeun motong-offs tunggal jeung tumpuk tina panels polos tur veneer (saperti chipboard, MDF jeung HDF).Profil huntu anu dioptimalkeun ningkatkeun kualitas motong, stabilitas kuat, sirah cutter langkung tahan ngagem sareng motong langkung stabil.

  • PCD lamello cutter for wood

    PCD lamello cutter pikeun kai

    cutter Ieu bisa disadiakeun pikeun nyocogkeun kana mesin leutik leungeun-diayakeun Lamello sarta ogé bisa dipasang ka arbor pikeun dipaké dina mesin CNC.Dianjurkeun pikeun grooving sudut sarta mendi longitudinal on hardwoods, veneered na laminated MDF kalawan anchorage Sistim P.

  • PCD Table Saw Blades

    PCD Table Saw wilah

    Bilah Saw PCD didamel tina bahan PCD sareng pelat baja, ngalangkungan motong laser, brazing, grinding sareng prosés produksi anu sanés.Éta téh dipaké pikeun motong lanté laminate nutupan, dewan takdir sedeng, circuit board listrik, dewan fireproofing, lapis jeung bahan séjén.

    Mesin: Table saw, beam saw jsb.

  • TCT Universal  circular Saw blade for Wood Cutting

    TCT Universal sirkular Saw sabeulah pikeun motong kai

    Sabeulah ragaji Universal boga diaméter luar 300mm sarta liang 30mm.
    Ujung karbida didamel tina bubuk karbida tungsten parawan
    Éta cocog pikeun motong sagala jinis piring dina ragaji méja kalayan ragaji nyetak.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2