• Finger joint cutter for building-160×60-4T

    Pemotong gabungan jari pikeun gedong-160 × 60-4T

    4 Huntu dina tungsten karbida, bahan awakna 65Mn, HRC40-42;
    Cocog pikeun diolah: kai buruk, kokotor, kuku sareng motong kinerja anu hadé

  • TCT single rip saw blade for Solid Wood Cutting circular saw blade

    Pisau sabit rip rip tunggal pikeun Solid Wood Cutting agul ragaji bunder

    Points Motong rip Single Saw Blade kanggo kai padet atanapi pemangkasan ujung sateuacan dipasang. Tingkat kualitas super finish kana kai lemes sareng kai keras. Anu ngagaduhan bentuk waos khusus ngamungkinkeun bérés motong péso ampir bérés, cocog pikeun Tepi trimmer, mesin ragaji rip-cut tunggal, moulder sareng ragaji méja sareng sanding atanapi planing anu salajengna tiasa dikirangan. Bahan sateuacanna sareng téknologi ngadukung umur anu langkung lami.

  • Circular Single scoring Saw Blade for coated board

    Skor Tunggal nyetak Saw Blade pikeun papan dilapis

    Agul ragaji dipaké pikeun motong potongan tunggal sareng tumpukan panel polos sareng veneer (sapertos chipboard, MDF sareng HDF). Profil huntu anu dioptimalkeun ningkatkeun kualitas motong, stabilitasna kuat, sirah cutter langkung tahan maké sareng motongna langkung stabil.

  • TCT Panel Sizing Circular Saw Blades For laminated board

    Points Panel Sizing Circular Saw Blades Kanggo papan laminasi

    Agul ragaji dipaké pikeun motong potongan tunggal sareng tumpukan panel polos sareng veneer (sapertos chipboard, MDF sareng HDF). Profil huntu anu dioptimalkeun ningkatkeun kualitas motong, stabilitasna kuat, sirah cutter langkung tahan maké sareng motongna langkung stabil.

  • PCD lamello cutter for wood

    PCD cutter lamello pikeun kai

    Cutter ieu tiasa dipasangkeun pikeun nyocogkeun ka mesin leutik anu dicekel ku Lamello sareng tiasa ogé dipasang kana arbor kanggo dianggo dina mesin CNC. Disarankeun pikeun sudut grooving sareng sendi bujur dina kayu keras, MDF veneered sareng laminasi sareng sistem P anchorage.

  • PCD Table Saw Blades

    PCD Méja Saw Saw

    PCD Saw Blades didamel tina bahan PCD sareng pelat waja, ngaliwatan motong laser, brazing, grinding sareng prosés produksi anu sanés. Éta dipaké pikeun motong panutup lantai laminasi, papan takdir sedeng, papan sirkuit listrik, papan tahan api, kayu lapis sareng bahan sanés.

    Mesin: Ragaji méja, ragaji sinar jsb.

12 Teras> >> Halaman 1/2