Padet carbide dowel drills pikeun ngaliwatan liang

Katerangan pondok:

• drills dowel carbide solid ieu dijieunna tina kakuatan tinggi steel shank
• 2 edges motong taneuh tepat (Z2).
• 2 alur spiral.
• cecekelan Paralel, datar nyetir pesawat, panjangna screw adjustable.


Rincian produk

Kualitas

Bor Tipe Bagan Pikeun Aplikasi

Tag produk

• drills dowel carbide solid ieu dijieunna tina kakuatan tinggi steel shank
• 2 edges motong taneuh tepat (Z2).
• 2 alur spiral.
• cecekelan Paralel, datar nyetir pesawat, panjangna screw adjustable.

1.pangeboran asup atawa kaluar briskly, euweuh ujung bursting, euweuh ujung bécék, sarta bentukna liang lemes.
sirah cutter 2.The dijieunna tina kualitas luhur alloy sakabéh, kalawan desain sudut agul scribing husus pikeun ningkatkeun pidangan kakuatan sarta dampak lalawanan.
3.Monolithic Padet carbide bor bit, hirup layanan deui, dirancang pikeun ngolah profésional kai jeung kai bahan Base kayaning dewan partikel, laminate, MDF.

kode alat leungeun katuhu

kode alat leungeun kénca

D(MM)

b(MM)

d(MM)

L (MM)

HCV070030R

HCV070030L

3

30

10

70

HCV070040R

HCV070040L

4

30

10

70

HCV070050R

HCV070050L

5

30

10

70

HCV070060R

HCV070060L

6

30

10

70

HCV070070R

HCV070070L

7

30

10

70

HCV070080R

HCV070080L

8

30

10

70

HCV057030R

HCV057030L

3

30

10

57.5

HCV057040R

HCV057040L

4

30

10

57.5

HCV057050R

HCV057050L

5

30

10

57.5

HCV057060R

HCV057060L

6

30

10

57.5

HCV057070R

HCV057070L

7

30

10

57.5

HCV057080R

HCV057080L

8

30

10

57.5

LAIN JUMLAH panjangna jeung ukuran shank aya

Equipment: dipaké pikeun CNC atawa woodworking pangeboran rig
Aplikasi: kayu solid, MDF, papan jieunan, jsb.
Pancegahan pikeun dianggo:
* Alesan pikeun bursting: laju feed gancang teuing / panutup luar leupas / bor kusam atawa leungit / bor kaluar puseur / The processing piring ngalir.
* Alesan pegat jeung bending: gancang teuing dahar atawa panyabutan chip goréng / kaleuleuwihan ayun tina sirah luar / teu seukeut / lebu teuas.
Urang bisa nyieun rupa-rupa drills dowel, kualitas rand drills kami di luhur 5 di Cina,
Peryogi ukuran sareng gaya anu sanés?
Mangga wartosan kami pikeun konsultasi aplikasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • ensure-the-qualitystep3-step4final-step

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami