• PCD lamello cutter for wood

    PCD lamello cutter kanggo kayu

    Pemotong iki bisa diwenehake supaya pas karo mesin genggam tangan cilik Lamello lan uga bisa dipasang ing arbor kanggo digunakake ing mesin CNC.Dianjurake kanggo grooving sudhut lan longitudinal joints ing hardwoods, veneered lan laminated MDF karo anchorage sistem P.

  • PCD Table Saw Blades

    PCD Table Saw Blades

    PCD Saw Blades digawe saka bahan PCD lan piring baja, liwat nglereni laser, brazing, grinding lan proses produksi liyane.Iki digunakake kanggo nglereni tutup lantai laminate, papan takdir medium, papan sirkuit listrik, papan tahan api, kayu lapis lan bahan liyane.

    Mesin: gergaji meja, gergaji balok, lsp.