главни производи

Вашата итна нарачка ќе биде целосно загарантирана со доволно залихи сега.

Апликација

Конзистентен процес на развој и производство во Кина.

зошто луѓето секогаш не избираат нас?

 • China drill bit production data and drill bit type guide

  Кинески податоци за производство на дупчалки и вежба...

  Кина е главната светска производна база за дупчалки.Во 2017 година, производството на дупчалка во Кина беше 711,3351 милиони парчиња.Цементирани дупчалки од карбид и дијамант се развиваат брзо.А...

 • The Ultimate guide of types of circular saw blades and selection method

  Крајниот водич за типови на кружни с...

  Сечилото за кружна пила е општ термин за кружни ножеви што се користат за сечење разни материјали.Многу луѓе имаат ограничено разбирање за кружната пила...

 • First Team building activity in 2021

  Прва активност за градење тим во 2021 година

  Минатата сабота учествувавме во еднодневна групна градежна активност на компанијата.Иако беше само краток ден, многу ми донесе.На почетокот на активностите за градење на Лигата, се ...

 • Top 10 tools used on woodworking automatical boring machines

  Топ 10 алатки кои се користат за автомати за обработка на дрво...

  Иако има многу видови рачни алатки што ги користиме за изработка на дрво, нема да биде возможно да се заврши работа без да се користи барем една машина за обработка на дрво.Постојат различни видови на обработка на дрво...

 • What is the difference between CNC carbide drill bits and hand-use drills in the woodworking industry?

  Која е разликата помеѓу CNC карбид...

  Вовед: Алатките ни овозможија да извршуваме задачи кои би можеле да бидат тешки или невозможни да се извршат поинаку.Дупчалката е совршен пример за ова.Без дупчење...

Нашето искуство е безброј

Конзистентен процес на развој и производство во Кина.

Осврти на клиенти

Прв пат да се поврзете со нас, слушајте што велат нашите клиенти за нас.

Лили Купувач од САД
Ми се допаѓа оваа компанија долго време, секој пат кога ќе можат да ми испратат навреме, а нивниот тим за КК е многу строг, што обезбедува одлична гаранција за квалитет за мене
Издание Купувач од Јужна Африка
Производите на оваа компанија се доста конкурентни, тие можат да ми се испорачуваат навреме секој пат, а нивниот тим за КК е многу строг, што обезбедува голема гаранција за квалитет за мене.
Том Купувач од ОК
Оваа компанија со мене соработува веќе 5 години, снабдувањето е многу навремено, брзината на испорака е многу брза, а цената ми е поконкурентна на пазарот.