Taros Kami

HAN-C Cutting Tools Co,.Ltd

E1-2-1006, Global Center, No.1700 Tianfu Avenue, Wuhou District, Chengdu, Cina

Telepon: +86 28 85078653

Telepon: +86 13408688316

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis Kami

Alat Han-c mangrupikeun tim anu gaduh efisiensi anu luhur, kami biasana bakal ngawalon anjeun dina dinten kerja.
Punten pastikeun yén inpormasi email anu anjeun lebetkeun leres, upami henteu kami moal tiasa ngahubungi anjeun sareng masihan anjeun tawaran.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami