• PCD lamello cutter for wood

    PCD cutter lamello pikeun kai

    Cutter ieu tiasa dipasangkeun pikeun nyocogkeun ka mesin leutik anu dicekel ku Lamello sareng tiasa ogé dipasang kana arbor kanggo dianggo dina mesin CNC. Disarankeun pikeun sudut grooving sareng sendi bujur dina kayu keras, MDF veneered sareng laminasi sareng sistem P anchorage.

  • PCD Table Saw Blades

    PCD Méja Saw Saw

    PCD Saw Blades didamel tina bahan PCD sareng pelat waja, ngaliwatan motong laser, brazing, grinding sareng prosés produksi anu sanés. Éta dipaké pikeun motong panutup lantai laminasi, papan takdir sedeng, papan sirkuit listrik, papan tahan api, kayu lapis sareng bahan sanés.

    Mesin: Ragaji méja, ragaji sinar jsb.