• PCD lamello cutter for wood

    PCD lamello cutter pikeun kai

    cutter Ieu bisa disadiakeun pikeun nyocogkeun kana mesin leutik leungeun-diayakeun Lamello sarta ogé bisa dipasang ka arbor pikeun dipaké dina mesin CNC.Disarankeun pikeun grooving sudut sarta mendi longitudinal on hardwoods, veneered na laminated MDF kalawan anchorage Sistim P.

  • PCD Table Saw Blades

    PCD Table Saw wilah

    Bilah Saw PCD didamel tina bahan PCD sareng pelat baja, ngalangkungan motong laser, brazing, grinding sareng prosés produksi anu sanés.Éta téh dipaké pikeun motong panutup lanté laminate, dewan takdir sedeng, circuit board listrik, dewan fireproofing, lapis jeung bahan séjén.

    Mesin: Table saw, beam saw jsb.